Andělé v mých vlasech

Andělé v mých vlasech

Anotace: ...

Ostatky tichosti,

rozléhají se v každém z nás,

jak prázdné nádoby,

hluší k vlastním potřebám.

 

Láska se nachází v srdcích,

vzít krumpáč a kopat…

do krve..  nehty zaryté

do srdce … hledají poklad skrytý.

 

Cítí jen bolest … kdo vybírá ze zkušeností?

Lež svobody, do níž se člověk chytí,

Iluze lásky … a srdce děravé –

Kéž by šlo znovu sešít

jehlou, 

nití.

 

Snad jednou … ale co bych povídala.

 Je teď a teď a teď,

A andělé v mých vlasech,

v tichu křičí odpověď.

 

Autor Daniela, 13.03.2014
Přečteno 663x
Tipy 11
Poslední tipující: básněnka, jitoush, Aiury, Amonasr, hanele m., Martinecka23
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co bych ti vlastně povídala...však asi víš

13.03.2014 20:42:35 | básněnka

....jen to chtít slyšet....Ji.

13.03.2014 20:20:11 | jitoush

Tohle je povedené i když na střed moc nemusím ale tady je to fajn tak nějak jakoby ta báseň i forma měli rovnováhu a souznějí jako dokonalej celek ;)

13.03.2014 10:07:39 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí