Hra bez publika

Hra bez publika

Anotace: ...

 

Znám místo velmi tajemné,

kde rozplývá se známé do neznáma,

a jedním krokem vpřed,

začíná tvoje divadelní hra.  

  

Scéna stavěná kamením a vodou,

A trochu zelená se, zdá se …

Obloha krásně probarvená duhou,

že herci na svou roli nevzpomenou.   

 

A pak miliony let, co je světem svět,

Oblékají svoje duše do těla.

Hra na člověka – zcela bez publika,

prvním krokem začíná.

Autor Daniela, 16.03.2014
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Martinecka23, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen aby neupad...

18.03.2014 00:40:03 | enigman

Porad pada :-)

18.03.2014 13:15:38 | Daniela

takže i vstává...

18.03.2014 23:40:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí