Přání psané do vody

Přání psané do vody

Anotace: ...

 
Milulé léto - psala jsem prstem
do vody přání
a doufala,
že dojdou k naplnění.
Voda zatajila, že udrží
každý vzkaz jen
nula celá nula jedna vteřiny.
 
Jak zakopnutí o kámen
a malý moment překvapení,
když tělo letí k zemi,

tak rychle se přání z vody

změní

ve vzduch,

plynoucí dál mezi hory.


Snad zítra,

(nebo v dobách nedohledných,)

doletí přání k vyřízení v nebi.

Pokud ho po cestě nevymění

za

 přísliby

štěstí.

 
 
k
Autor Daniela, 29.04.2014
Přečteno 467x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Amonasr, Skořicová princezna, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí