Co zůstane ...

Co zůstane ...

Anotace: ...

   

   Ve chvíli, kdy mizí starosti, 

   zmizí problémy, 

   zmizí identita ... 

   zůstane jen ten, kdo

 

   nadechne ranní krásu z nebe, 

   vydá se prohlížet si svět,

   poslouchá zpěvy ptáků, 

   zachytí každou odpověď, 

 

   mísící se s troubením aut, 

   v smogem zamořeném městě, 

   vidí umírat lidi žalem, 

   smutné gesto každého

   jednotlivce. 

 

   Beznadějné se to zdá, 

   jen těm, kteří neumění 

   vysvléknout

   realitu 

   do naha. 

Autor Daniela, 02.08.2014
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Jort, jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....vysvléknout realitu donaha.....pěkný závěr....realita je mnohovrstevnatá
a což teprve svět za ní....Ji.

02.08.2014 10:06:00 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí