Upřeně k detailu

Upřeně k detailu

Anotace: ... ještě by to chtělo větší rozlet :)

S kým že jsem to byl?
Celou noc, věčnost.
Za těch pár chvil
nad ránem sychravým.
Co bylo ve mně poutáno?
Nechce se odejít,
není kam, jen se skrýt.
Smutky tklivé
nechávají srdce bít.
Vzpomínám, vybavuju si.
Pohledy kolemjdoucích,
zraňují mé brnění.
Můj štít odvahy.
Chci jít.
Nechat za sebou obavy.
Vidím svůj svět,
čistý a krásný.
Čtu v myšlenkách,
pozemského života.
Je víc než země a obloha.
A večery stárnou.
Jsou jako dáma v letech.
Když ve svých květech,
touhu zkrášluje.
Trochu se stydím
a viním sám sebe.
Že tu bydlím
a že se mi vede.
Autor w3s, 26.09.2014
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, jitka.svobodova, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí