Půlnoční

Půlnoční

Anotace: Když se ze sna náhle vzbudíš...

Sbírka: Moje poetická chvilka I. - Labyrint emocí

Půlnoční

Liché výkřiky,
jenž pravděpodobně nikdy nezaslechneš,
derou se líně
z nitra ven.


A kvílející meluzína uvězněná v mé hlavě
hravě
bez výčitek
narušuje můj rozverný sen.


Pacholek, dareba, sebestředná potvora,
pohřbívám svůj vztek v nadávkách.


To se přec nedělá, za to tě čeká oprátka!
Autor MishaArt, 28.04.2015
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: lexus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí