Píseň mé fantasie

Píseň mé fantasie

Anotace: Tak jako zmizí, poslední akordy písně, do vzduchu,tak zmizí i ON.

Je nádherný. Jeho hnědé oči,nádherné tmavé vlasy a tvrdé rysy tváře. Jeho náhredné plné rty. Jeho dokonalý úsměv,při kterém ukazuje svůj dokonalý chrup. Každý jeho pohled,pohyb,sebemenší cuknutí koutků o něčem vypovídá. Nemohu z něj spustit oči, kéž by tahle chvíle nikdy neskončila. podívá se na mne. Jemě se začervenám. Díváme se na sebe zpříma do očí a ani jeden z nás nechce pohledem nijak uniknout. Bohužel, náš oční kontakt přeruší muž, který se podtví mezi nás. Chtěla jsem ho opět vidět a zadařilo se mi to. Seděl u stolu s nějakou černovlasou dívkou. Povídali si. Podíval se na mne a nepatrně se usmál, poté ukázal na mne a dívka se na mne také podívala. Dívka jen přikývla a on jí věnoval jeden milí úsměv. V tu se postavil a šel za mnou. Celou dobu jsme se dívaly jeden na druhého a ani jeden z nás neuhnul pohledem. Byl jen pár kroků odmne, když vtom zmizel.

Skončila píseň. Poslední její akordy se rozplynuly do vzduch. On se rozplynul společně s písní.
Autor BlackWidov, 10.08.2015
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no tak jo...vítej:-)
oční kontakt se někdy hodí;-)

10.08.2015 23:08:42 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí