Za deset šestnáct

Za deset šestnáct

Anotace: Toto literárně numerologické řádění mělo být vyvěšeno s datem 22.2.2016.... to jsem ale nestíhala ....

 

ZA DESET ŠESTNÁCT
***************************
anotace:

...

Čt 11.2.2016, 23:53

 

...čas se nabízí...
a vtírá...

 

Za pár minut bude zítra
a dnešek jen zamrzí.

 

Pá 12.2.2016, 0:00

 

Čas váhání, čas nul

 

Pá 12.2.2016, 0:01

 

právě teď pominul....

Jen dnešek pokryl se rzí.

 

..........................................................

Tak nějak jsem se rozbila...

 

Jako když zmačkáš a vyhodíš popsaný list...
V tu chvíli jsi si jist,
že už ho nechceš
a nebudeš číst.

 

Okamžik váhání...

 

Ještě ho schováš,
narovnat zkusíš,
ještě pár slov připsat musíš
a další stránkou zase ho slepíš.

 

Okamžik trhání...

 

Jako když složit chceš to staré puzzle...
A není to snadné,
jde to zle
podle předlohy vybledlé
sestavit k sobě dílky tak malé...

 

Některé schází a chybět budou stále.

 

Tak nějak jsem se slepila...

 

Autor Miriska, 04.03.2016
Přečteno 422x
Tipy 13
Poslední tipující: jondys, Jin&Jang, Nikita44, poeta, Frr, Amonasr, enigman, Joe Vai, CoT, Jort
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlouhá doba.... ;)

04.03.2016 23:17:48 | poeta

01.02.2017 16:12:52 | Miriska

tak to jde...

04.03.2016 19:05:11 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí