Hory

Hory

Anotace: ...

Vršky hor jsou bílé,
stále bílé.
Je to milé,
... chvíle oddechu.
No a ten masiv.
Silou moci.
Stojí pořád nad emocí.
Nebe proměnlivé jako steč.
A nad stromy je kleč.
Potom bílé zástupy,
vrství se na kupy.
V samotě vrchol vysoko.
Utopen v oblacích.
Čistý je štít
v sněhových povlacích.
Autor w3s, 02.06.2016
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí