Konec pláče

Konec pláče

Utři si slzy, usměj se na mě.
Přestaň se pro jednou zase bát samoty.
Všechny své obavy dej zničit mámě,
obavy z života, co nepad Ti do noty.

Podej mi svoje sny, přání a naděje,
naložím s nimi jen podle svého.
Ono se v podstatě zatím nic neděje,
nic kromě dobrého a kromě zlého.

Zahoď ten smutek až na kraj ticha.
Všechno jen špatné muže Ti dát.
Srdce Tvé po štěstí hladově vzdychá,
tak přestaň už plakat, vždyť já Tě mám rád.
Autor 666 Idiot MCR, 05.06.2016
Přečteno 415x
Tipy 10
Poslední tipující: bloodysunset, Romana Šamanka Ladyloba, janewe, Blondý, tato22, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí