Revoluční píseň

Revoluční píseň

Anotace: Je tam zvrat.

Jedna kapsa prázdná, druhá vysypaná,

co je mi po tom, že už nejsi panna?

 

Jedne kapsa prázdná a ve druhý nic,

já už taky dávno nejsem panic.

 

Jedna kapsa prázdná a v druhý pusto,

přitul se ke mně ... nebo aspoň zkus to!

 

Až se na nás vrhnou naši věřitelé,

půjdeme do basy či do prdele.

 

Navštívíme nejspíš obě instituce,

jediná záchrana je revoluce,

 

jediná záchrana je revoluce,

 

jediná záchrana je revoluce...

 

 

 

Autor zoufalec, 30.06.2016
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Marten, ewon
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak jak?
už přišla záchrana?

15.11.2018 10:49:37 | Romana Šamanka Ladyloba

Terra Pyje?
Poluce?

18.07.2016 10:13:10 | Do Ga

Vskutku zoufalé :D

30.06.2016 21:06:07 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí