Hádka

Hádka

Anotace: Začalo to jako báseň, pak se to zvrtlo v nějaký experiment či co a nakonec se to trochu vzpamatovalo. Teď mi poraďte kam s tím. :-)

Dneska ráno po včerejší pitce,
došlo málem v mojí hlavě k bitce.
Vzpomínky se s představami hádali,
že prý žádné podněty jim nedali.

"Jo, a co večer, ta první láska, to nebylo nic?!
My jsme z toho byly úplně erotické." na to představy.

"Jděte do háje, první láska, vždyť byl pořád panic!
To my jsme zůstali úplně platonické." bránily se vzpomínky.

"No jo, vy vzpomínky, vy to máte jednoduché, vy prostě nějaké jste a hotovo.
Ale co my, představy?"

"Vy můžete bejt jenom příjemný, kdo by si představoval něco hnusnýho.
Dovedete si to vůbec představit, bejt špatná vzpomínka!"

"Hm, asi ne."

"Občas by bylo super kdyby měl sklerózu."

"To my jsme občas takové, že se samy za sebe stydíme. A hlavně za něj."

V tom jsem v duchu zařval: "Tak a teď toho mám dost,
představy, vy si myslíte že vás mám jen pro radost?!
Občas ne! A vy vzpomínky taky nejste bez vady,
ani verš nedokážete dát dohromady.

Ještě že mám svědomí, s tím se žije krásně,
hůl nade mnou nezlomí a píše krutopřísné

časy do knihy příchodů a odchodů v práci. Ach jo.
Autor veršovánek, 05.12.2016
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: danaska
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to roztomilé - pobavila jsem se. Takže za ten zmatek v hlavě ráda dávám ST.

12.12.2016 22:38:13 | danaska

Děkuju moc, mě to vždycky potěší.:-)

12.12.2016 22:43:58 | veršovánek

čtivá poetická veršovaná povídka:-)

05.12.2016 23:58:29 | Tvořilka Lenka

Joo, díky Leni, to je dobry. Já čekal něco jako - do koše.

06.12.2016 19:00:13 | veršovánek

tak to vubec ne:-)

13.12.2016 22:05:01 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí