VYZNEJ SE V ŽENĚ

VYZNEJ SE V ŽENĚ

Anotace: Báseň z roku 1955 1. vydání 2017

VYZNEJ SE V ŽENĚ

Já myslil že se zlobíš,
však přelud byl to pouhý.
Možná že v sílu věříš,
však den není tak dlouhý.


Já vím, že ženské plémě hadí
jed do světa jen posílá.
Když žena tebe hladí,
silný muž, který odolá.


Já neznám ještě ženy
jejíž jed bez moci.
Nemáš li dosti penny,
zradí tě i v noci.


Já chtěl bych dívku hladit, líbat.
Však nevím jed kde skryt.
Kdo našel, křičí vivat !
Chtěl bys též takou mít ?
Autor D.Chaloupka, 19.04.2017
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znala jsem kdysi muže, co hodně často říkal:
ženy, to jsou plémě hadí,
zradí toho, kdo je hladí

Splnilo se mu to

19.04.2017 15:03:05 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí