Na kávičku...

Na kávičku...

Anotace: V 9 ráno. Aspoň na chviličku.

Odložím žehličku,
Přejedu růží ret,
Zavážu mašličku,
Můžu už poběžet.

Pospíchám trošičku,
Co dech mi stačí,
Běžím na kávičku,
Mě čas už tlačí.

Nechám se překvapit
Tím hostem zvaným
V přednostech ztracený
Zdá se být malým.

Andělsky na křídlech
Tajemně dolét.
Bez velkých přešlapů...
aBy nemohlo bolet.

A já už čekám ho,
Jsem tomu blízko.
Kam stočím patu svou,
Neznám to místo?!

Corpus delicti...
Tu nedám si matu.
Tak sejdem se poránu
Na kávě v parku.
Sraz v devět. Ty a Já.
U Poeziomatu.

;)
Autor ARTeFakty X. Múzy, 09.10.2018
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Fany, Marcella, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, taková minutka ;)

09.10.2018 19:20:19 | ARTeFakty X. Múzy

... hravá ...

09.10.2018 18:45:15 | Marcella

Stačí mi jeden Týpek.
Bez něho ani lógr... ;)
Stejně piju latte.

09.10.2018 18:10:55 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí