jako PO MÁSLE

jako PO MÁSLE

Anotace: ...když (za)chutná tak opravdově.

Vzduchem se line vůně přepuštěného másla.

Přebíjí umělost levného margarínu.

Krajem se táhne flóra, fauna si mlaská.

Chléb, ochucený špetkou soli a kmínem.

Své chutě si dojemně laská...

Stává se malým kouzlem.

Neskrývané tajně skryjem.

Boží, křehoučký chleba...

Nedává si vinu, že kůrka mu praská.

Křupavý dostane i mladou zeleninu.

Byť ona není tím zralým vínem...

Nevidí se už v jiném.

Ani svou křehkost v něm

Za žádnou cenu.
Autor ARTeFakty X. Múzy, 20.10.2018
Přečteno 396x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, kudlankaW, jondys, Anděl, zdenka, Amonasr, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju vám tu všem :)

20.10.2018 16:41:06 | ARTeFakty X. Múzy

Krása!!!!**ST**

20.10.2018 15:55:33 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí