jako seN

jako seN

Možná i přijdu
Chvíli (po)budu
Jen Tvou potěchou
Pak zase odejdu
Více než útěchou
Nebo už zůstanu
Co by však
Kdyby snad
A kdyby nikoli
Tak budu jako... pták
V tom hejnu přelétat
Do jeho soukolí
Jenom v tom pěkném snu
V mysli se odevzdat
I tak Tě probudím
A(ž) budeš připraven
Že už se nevrátím
Lehce sám zachycen
Byl by to krásný sen
A Ty v něm napořád
Tak jemně rozptýlen
......
Stejně jak
Ve mně jsi
Jednu noc
Jeden den
Autor ARTeFakty X. Múzy, 21.10.2018
Přečteno 438x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Fany, Jort, zdenka, jondys, kudlankaW, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lépe je tnout do živého ... aby zrálo na vinici víno ... úsměv.z.

21.10.2018 17:34:22 | zdenka

Zdeni, Zdeni... Tytyty!
Ale jinak Díky Ti :-D
Vezmu si to k srdci.
Tnout je taky pěkné slovo.
Bez “U” na začátku.

21.10.2018 17:39:27 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí