BARoMETR Pocitů

BARoMETR Pocitů

Anotace: O kousek níže než o něco vedle...

To, co ve mně vyvoláváš, když píšeš
Jak bůh z jiné říše,
Vytažený z podhoubí undergoundu
O něco výše. Ještě jsi tu.
A máš k sobě dluh.
Způsobuješ mi rozkoš, v těle napětí,
Zakázané uvolnění, dojetí...
Mysli vzepětí, duši slast.
Od nepaměti.
Má trýzeň, nechtěné zatmění.
Po slovech věčný hlad.
Po Tobě žízeň. Horko i chlad.
Nezůstane oko suché.
A nejen tam.
Tak lehce (u)padám... down, down, down.
Nic už nehledám.
Jdu do kolen.
Kdybys jen věděl, jak moc...
(Ne)myslím.
Byl bys...
Víc
Než spokojen.

...mým múzám, básníkům, co se umí dotýkat.
(nejen) slovy :-*
Autor ARTeFakty X. Múzy, 02.11.2018
Přečteno 500x
Tipy 10
Poslední tipující: Loveless, Jort, Amonasr, jondys, Akyš
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co už... se mnou..(?!)
Když si nedám říct ;)

02.11.2018 14:52:37 | ARTeFakty X. Múzy

Děkuju, to jsem si snad ani nezasloužil:-):-) :-) :-) :-) :-) ✴
Taky Tě mám rád:-):-) :-) :-) ✴

02.11.2018 14:50:48 | Akyš

:)))))) ;-*

02.11.2018 14:54:43 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí