Hranice mezi řádky

Hranice mezi řádky

Tam, kde jindy končí
Pak jiné začínají..
Se stírají do jednoho
Mezi řádky někdy
Jsou...
Rozostřené oči
Vidí někdy víc
Než myslí
Možná se jen
Dělají
A že v nich
Dobře čtou
Ale čtou se
Samy
A tak krásně
Slova, věty
Čárky, háčky...
I ty tam jdou a
Smysly nad
Dvojsmysly
Uhrančivou podstatou
Té jemně temné
Básně...
Umění se dotknout
A přitom jen zůstat
Malým
Iluzionistou.
Autor ARTeFakty X. Múzy, 06.11.2018
Přečteno 470x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Robin Marnolli, Amonasr, Frr, Jort, jondys
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky, Robine. Jsi asi obrazotvorný... a možná stejně
Jako myšlenky, co se z hlavy jen tak linou za pochodu tekoucího času.
Imaginace je kouzlo... :)

06.11.2018 22:27:29 | ARTeFakty X. Múzy

Jí.:-)
Ten poslední verš to krásně dokreslil:-)

06.11.2018 22:20:03 | Robin Marnolli

:p

06.11.2018 16:51:30 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí