Můžeš...

Můžeš...

Anotace: Si (u)dělat co chceš.

Můžeš....
Ve mně hledat
A najdeš co chceš
Jak Kolumbus Ameriku
Objevovat
Po oběžníku
Obletovat
Vytrhnout ze dna
A snášet s nadhledem
Srdce si z těla vyrvat
Ale duši mi nevezmeš
Mě nechat lítat
A šeptat slova
Na dno mi sahat
A stavět se jako věž
Mě chtít zas a znova
Chytat jak lovnou zvěř
Neříkat jen prázdná slova
Ve mně číst a vidět víc
Ne jen tu lež
Do konce konců
Ty přece též
Obracet list
A nechat mě padat
Nad to se pozvedám
Můžeš mě svírat a drtit
Jak pecky oliv
100% virgin oil
V nich nehledám
Vycucat ze mě zbytky sil
A mít pro to obdiv
Lovit mě jak ježka v kleci
Lámat si hlavu svou
V týhletý věci
Svazovat šňůrou od prádla
Vnímat ty pocity
Co jsem si nakradla
Ze mne dostat všechno
Co chceš
Až na kost hlodat
Když to uneseš
Pomalu zdolat
Neservat v lavině
Dělat to všechno
Jemně a nevinně
Lámat mě stále
Jako svou hůl
Můžeš...
Zůstanu dále
Dokud i já bych
Se zmohla
Ještě mne pořád
Zbývá (o) něco
Více než
Jenom holá
A červená půl.
Autor ARTeFakty X. Múzy, 09.11.2018
Přečteno 556x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Amonasr, Now, Jort, Frr, Akyš
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ukradl jsem pár pocitů..

09.11.2018 12:58:56 | Now

:)

11.11.2018 04:44:53 | ARTeFakty X. Múzy

DobřeTy
Poránu:-)

09.11.2018 08:01:57 | Akyš

Pěkně od podlahy...
Étericky zemitá. :)
I Tobě už zazvonil... b(oh)udík?

09.11.2018 08:17:17 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí