Bylo by jednoduché

Bylo by jednoduché

Bylo by jednoduché
Necítit
Radost, smutek a další hovadiny

Bylo by příjemné
Neslyšet
Všechno to volání

A stejně krásné
Nemoct si naplno zařvat
z plných plic i bránice

Bylo by uvolňující
Nemoct pohnout ani palcem u nohy
Abych nemusela dělat nic

Bylo by uklidňující
Ztratit zrak
Nevidět ani tmu
Bez potřeby zavírat oči

Bylo by tak dobré
Přijít o chuť
nerozeznat hořkost od sladkosti

Jenže jsem (jen) člověk
postižen všemi smysly
a to je težké
Autor pomeranch, 05.02.2021
Přečteno 172x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Važ si toho, že ty smysly máš, proto si se milá duše vtělila do těla.
Abys mohla vidět, cítit ... abys měla prožitky.

05.02.2021 10:28:04 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí