zvíře tma a člověk světlo

zvíře tma a člověk světlo

zvířeti světlo dolíná
ani jiskru nenahodí
to se z času nečas rodí
vyvádí
mládě do klína


nespavcům škrábe na pelest
saje zdání
vrní
přede
všetvor sytý medojedem
roste a roste v everest


a spáčům?
sváží do týla
příběh kosmu malým vozem
tmavě modrou křísne o zem
až jiskra!
zrodí motýla
 - nový den z kukly postele


zvíře tma již rekvizita
svítá svítá

člověk svítá

 

 

 

 

Autor cestadolesa, 04.05.2021
Přečteno 252x
Tipy 12
Poslední tipující: lawenderr, Emily Říhová, mkinka, Květka Š., Frr, Iva Husárková, šerý, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mňam*

04.05.2021 22:46:16 | šerý

Jupííí:))

18.05.2021 20:12:19 | cestadolesa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí