Já jsem se rozhodla, že budu rostlinou

Já jsem se rozhodla, že budu rostlinou

Anotace: Písňový text

Já jsem se rozhodla, že budu rostlinou
cíle i cesty mé ať mi to prominou
Své černé kořeny zapustím do hlíny
a déšť mě omyje - pak budu bez viny


Ref:
Divný strom vyrůstá pod lesem na poli
snad ho nic netíží a nic ho nebolí
nad jeho korunou bouře teď burácí
a když blesk udeří, strom z větví krvácí


Já jsem se rozhodla, že budu rostlinou
selhání nezdary - vše nechám za sebou
Když rostu do nebe, smutek se vytrácí
než kmen a srdce mé někdo mi pokácí


Ref:
Autor Duhová Rybička, 20.04.2022
Přečteno 207x
Tipy 17
Poslední tipující: kozorožka, jitoush, lawenderr, Imaginant, mkinka, Marten, Malá mořská víla, Marry31, Pablo Kral, zdenka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Zvědavě se táži....zpívalo se to?....Ji.

21.07.2023 20:59:33 | jitoush

...krásná metamorfózní písnička...;-)

21.04.2022 15:28:31 | Marten

Jaké to asi je být rostlinou? Být člověkem je asi těžší. Děkuji moc se mi to líbilo :)

21.04.2022 07:05:53 | Marry31

kéž roste věčně obdařen květy

20.04.2022 22:52:09 | Akrij8

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí