To bylo řečí

To bylo řečí

To bylo řečí o vzletech a pádech, 

nevěděla jsem, ze ještě neležím na zádech. 

To bylo řečí o snech a starostech, 

nevěděla jsem, ze ještě neležím na zádech. 

To bylo řečí o krásách světa, 

nevěděla jsem , ze ještě není konec léta. 

To bylo řeči o morálce, 

nevěděla jsem, ze ještě není konec válce. 

To bylo řečí o moudrosti věků, 

nevěděla jsem, ze to není jen vina Aztéků. 

To bylo řečí o létě v Africe, 

nevěděla jsem, ze s pihami se nemám opalovat více.

To bylo řečí o lásce, 

nevěděla jsem, ze s ním spím jen krátce. 

To bylo řečí o období vzdoru, 

nevěděla jsem, ze se máme dát všichni do pozoru. 

To bylo řečí o mladencich, 

nevěděla jsem, ze ja jsem byla ještě v jeslích. 

To bylo řečí o konci války, 

nevěděla jsem, ze je to návrat do pohádky. 

 

Autor Lenaart, 02.08.2023
Přečteno 81x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, BArBArKO, Ondra, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nápad dobrej, ale...občas to slovně skřípe...a dvakrát na zádech je moc.

02.08.2023 20:40:58 | Marten

Dekuji za reakci

04.08.2023 14:12:37 | Lenaart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí