*-*Zas jen tak

*-*Zas jen tak

Anotace: --------(*o*)

------------------
--------

Papriky

Šla červená paprika
na maškarní bál
moc se ji tam líbilo
byl jich plný sál.
Se zeleným paprikou
taneček si dala
svalily se v kole.
Vy jste tomu dala.
Tak červená paprika
honem vyskočila
se zeleným paprikou
už se nebavila.
Lalala.

--------

Stonožka.

Šla stonožka do školky
měla nové bačkorky,
ve školce pak ťapala
a bačkorky ztrácela.
Tak na každou druhou nožku
nasadí modrou ponožku,
jé,na ponožkách dírečky
ven ji lezou palečky.

Když vrátila se ze školky
neměla už bačkorky.
A dírami v ponožkách
měla bláto na nožkách.
Ta stonožka vypadala
blátem všechno upatlala,
tak si potom na dvoře
myje nožky v lavóře.

--------(*o*)

------------------------

Autor Květka Š., 20.10.2023
Přečteno 84x
Tipy 6
Poslední tipující: o3_gambit, ukrytá v máku, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)pěkné

20.10.2023 21:05:24 | o3_gambit

milo je z Tvých řádků... Květuško... usmívám se...

20.10.2023 19:38:03 | ukrytá v máku

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí