Rendez-vous

Rendez-vous

Anotace: Klasické blues.

 

 

V ústech sucho jako v peci,
vyschla míza, zmizel vtip.
Z lahve odlívám si deci, 
ať je aspoň chvilku líp. 

Čtyři oči, čtyři stěny,
řasy dlouhý jako bič.
Touhy navždy uzamčený
a ty ještě hledáš klíč.

Interní procesy se špetkou noblesy
hrají si na schovku, dopíjíš Frankovku.
Barví ti rudě rty. Není čas na žerty,
zbývá jen, zbývá jen říct: 


Pověz mi ještě pár žváštů 
a nějakou lež.
S půlnocí vyndáme karty na stůl,
a pak si běž. 


Čistý talíř po večeři, 
plná hlava, prázdnej byt. 
Začínám ti skoro věřit, 
že se nechám přemluvit. 

Co jsme si - to jsme si. Rozdílný adresy, 
listiny na stole, matrony, pistole,
sílící protesty, polibky od cesty...
Zbývá jen, zbývá jen říct: 


Pověz mi ještě pár žváštů 
a nějakou lež.
S půlnocí vyndáme karty na stůl,
a pak si běž.

 

 

Autor Tom Dvořák, 25.01.2018
Přečteno 459x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, bogen, Fany, Dreamy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc Se mi To líbí :-)! ST

25.01.2018 13:06:17 | Fany

Díky, dámy! :)

25.01.2018 21:25:10 | Tom Dvořák

:-)

27.01.2018 08:19:56 | Fany

Moc hezké blues...:-)

25.01.2018 10:48:29 | Dreamy

:*

25.01.2018 21:25:16 | Tom Dvořák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí