Na pěně..né na p je tí.

Na pěně..né na p je tí.

Anotace: °0o O°oo0 o0Oo°

Myšlenky na pochodu...
Vydány
Jdou nepřímo.
A já rovnou..
Do vany plné pěny,
Kde jsem jen
Já a Vy..
Na kapky rozptýleni.
Chci v ní zůstat
Ještě dlouhou chvíli...
Zavřu oči, nasávám vůni,
Hřejivé teplo svíček
Těla rozpálená..
Dotknou se jemně
Vysněných hříchů.
V pěně trochu ztraceni.
V přítmí...
Není temně.
Saháme dál, letmě
Po sklenicích
neVinných střiků
Než dopraská
Poslední bublina..
Teď není čas,
Černá hodina.
Ručička vteřinová
Znova míří...
A tiká mi do klína.
Nepřetáčím starý čas.
Osuška, ručník...
Ještě si počká. Nespěchá..
Hladina endorfinů zvýšená
Na klidnou hladinu
Se shora dívá, však jen
Vzdáleně...
Už si nevzpomíná.
Jen co zas upiju lehce
Z poháru vína,
Všechno se slívá...
V jedno mokro
Splývá pod hladinou
Vášní rozbouřenou
Mezi břehy rozhoupané
Boky dělají vlny..
Ukojené.
Hormonální bouře
Ve sklenici čiré vody..
Dva malí opilci.
Z půlky prázdní
Plní z poloviny
Jak švédský stůl
A na něm naše viny.
Adrenalinové hody..
Bez hostiny.
A dál...
Hltáme rádoby.
Ze sebe
Až do dna..
Jak bezedné nádoby.
Jen vypustit z vany
Černé myšlenky
Spláchnuté do vody...
Autor ARTeFakty X. Múzy, 15.09.2018
Přečteno 561x
Tipy 6
Poslední tipující: kudlankaW, Nevratný obal, LenkaT, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí