Neskutečno na náměstí

Neskutečno na náměstí

Anotace: romantická odrhovačka

V džínách holka rozcuchaná
na náměstí zpívá
Kytara je otřískaná
pár lidí se dívá

Tóny písně zamyšleně
po dláždění znějí
Hlas zvonivý bleděmodře
barví píseň její

Hej, ty štěstí na náměstí
Dej jí úsměv svěží
Tvůj náramek na zápěstí
má pořád a věří
Autor A42, 12.04.2015
Přečteno 464x
Tipy 12
Poslední tipující: jitka.svobodova, MARKO, Frr, enigman, Malá mořská víla, Jort, Nikita44, Amonasr, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že chce dlaždiče...

13.04.2015 07:02:25 | enigman

Třeba s ním najde štěstí. ;-)

P.S.
Tvoje komentáře mě vždycky dostanou. Rozesmějí a člověk se u nich fakt nenudí.
Díky. :-)

13.04.2015 09:08:13 | A42

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí