metasvět

metasvět

Anotace: reinkarnace lidstva

.........
pár miliard hvězd na malém vesmíru
všechny stejné, některé jen okem zřetelnejší
iluze blízkosti
věčina nebude nikdy spatřena
možná ani pojmenována ne
každou vteřinu dvě upadnou v zapomněni
každou vteřinu pár nových vysvitNE
expanze na neroztažitelném povrchu

tanec života
Autor 6run6e, 23.05.2016
Přečteno 623x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Nikita44, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí