Opravdová růže

Opravdová růže

Anotace: .. Taková, která má sice trny, ale krásně voní

Dívej!

Támhle ještě kvete - opravdová růže


Běžela k ní
Musela
Zabořit svůj nos mezi okvětními plátky
pak vydechnout
s úlevou a z vesela
"Voní! Stále ještě existují opravdové růže.."

 

Byla jako báseň
kterou nemusíš vždy pochopit
a nebo se v ní můžeš ztratit

 

Všechny ty maličkosti
který nedaly se uchopit
   jako povídání do noci
   její vlasy ve větru
   vůně která nelze nikam lapit

 

A když vyprávěla
o tom co ji zaujalo
kouzlo se světem se vždycky stalo

 

Rozzářil se sluncem
a hořel jejím nadšením

 

Byla jako moře
utopení v kráse
jako dobrovolné zatčení

 

A chtěla jenom někoho
kdo uměl by se
na ni dívat
s tím pocitem souznění

 

.. tak jako se ona dívá
na západy slunce

Autor Lioness, 16.08.2017
Přečteno 721x
Tipy 17
Poslední tipující: Madanik, Loveless, zdenka, Iva Husárková, piťura, Jort, Amonasr, Dreamy, Frr, Ruda Štola, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

MUSELA JSEM SE K NI VRATIT ... KRASNA ... USMEV.Z

19.08.2017 13:34:08 | zdenka

Děkuji Zdenko to mě jedině těší :)

20.08.2017 00:26:27 | Lioness

Moc hezká Li....:-)

16.08.2017 11:02:47 | Dreamy

Děkuji velice :)

16.08.2017 11:58:46 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí