Námět na drama?

Námět na drama?

Tvoje blízkost byla příjemná

jako ta mikina kterou jsi mi půjčil

já schoulila bych se do toho pocitu klidně zas

 

Pak dva prsty do krku

snaha vyzvracet

to okouzlení do záchodu

jenže to nepomohlo

(chce to čas?)

A dneska mám

zevnitř rozleptanou

celou pusu

 

P U S U

myslela jsem na to, že chci na dobrou noc

(sakra!)

 

A nebo alespoň objetí?

Neskrývané

do pěti

sekund trvající

mlčící nic neříkající

a přec to vydá za tisíce slov

 

Víš jak oslavuju uvědomění si, že mám někoho ráda?

Pláčem

já prostě oslavuju lásku slzama

 

A Ty?

mladý gentleman

zachraňující jemnou dámu

 

..jak z námětu na drama

Autor Lioness, 13.04.2018
Přečteno 592x
Tipy 10
Poslední tipující: Breakthru, Frr, Dis-Con-Nect-Ted, Amonasr, piťura, Madanik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ještě než Atlantida zapadne za obzor*****:-D ST***

23.04.2018 21:01:04 | Frr

Díky milý Frr :)

23.04.2018 21:42:30 | Lioness

...ale z hezkého námětu

14.04.2018 01:29:57 | piťura

Děkuji

23.04.2018 21:42:41 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí