Sen zvláštnu podobu mává

Sen zvláštnu podobu mává

 

 

Jedeme spolu do Milána,
odmítla jsem letět.
Pojedeme.

 


Ráda jezdím autobusem.
Vzrušení z cesty a chodit v něm bosá.
Čistit si zuby na benzíně rozespalá.
Teď v tom nejsem sama.
Opíráš se o mě.
Nadáváš, ale směješ se.

 


Je to tu poprvé.
Nikdy jsem nebyla s někým tak dlouho sama v cizím městě.
Ale věřím, že to zvládneme.

 


Protože si jako můj bratr.
Jako můj partner ve zločinu.
Je nám zase deset a máme klacky místo mečů a tohle město je náš les.

 


S tebou se vykoupu ve fontáně na náměstí.
I když se to nesmí.
S tebou pohorším postarší pár v restauraci.
S tebou se nebojím.

 


Známé se tak dlouho a tohle byl vždycky sen.. 

Uneseme ho v tý realitě?

 

Autor Loveless, 29.05.2023
Přečteno 160x
Tipy 18
Poslední tipující: Ondra, jort1, kozorožka, lawenderr, enigman, šerý, Frr, Stanislav32, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní text. Moc se mi líbí.

30.05.2023 11:18:31 | Philogyny

určitě...

30.05.2023 06:57:06 | enigman

Měla jsi přihodit hudbu, mám ji moc rád :)

29.05.2023 20:15:57 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí