Milovanie

Milovanie

Anotace: miluj ma Faraht

myslím na tvoj pohľad ..
korenie ktoré rástli
a upínali sa po tvojich nohách..
dávali ti život a právo kričať

môžem ťa pohladiť po tvári?
jemne pobozkať na peri?
objať ťa a stisnúť v náručí ?
je to sen krásny plný vášnivej predstavi

postavím sa tu a poviem tvoje meno
Faraht láska moja a jeho kráľa
zvediem ťa aby som mohol cítiť tvoju vôňu ..
naveky mať tvoje oči pred sebou ..

zapadne slnko a svet stíchne
naše tela splynú v milostný príbeh
svetlo pominie ako víno červené ..
ktoré sa po zemi rozlieva ...

ako krv v našich telách ...
keď sa tvoje prsia dotýkajú mojej hrude ..
a a moje prsti prechádzajú po tvojej nohe k srdcu
bosky prevádzajú symfónia medzi nami

a to na veky ..
Autor Darken Salem Jesus, 02.11.2014
Přečteno 638x
Tipy 3
Poslední tipující: Taya, Libby New
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám jedno slovo a to slovo je: Famozní :-)

03.01.2015 15:48:04 | Taya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí