Život na větrné hůrce

Život na větrné hůrce

Anotace: Se mnou dva až tři ďáblové

Nikdy jsem nechtěla žít život na Větrné hůrce,
i když jsem se na ní ocitla-
sama a nahá.

A se mnou dva až tři ďáblové.

Raději bych,
kdyby z nebe sestoupil anděl,
vzal mne do ráje a oblékl do svého roucha.
Bych pak nemusela přemýšlet o svých hříšných večerech,

a tancovat s ďáblem na zádech.

Ten, jenž mi dává víno pít a zapaluje mi cigarety,
leží na mé posteli a obdivuje moje vnady.
Ovšem nedotkne se nikdy mého srdce.

Prosím anděly, ať sešlou z nebe lásku.
Autor Taya, 03.01.2015
Přečteno 563x
Tipy 5
Poslední tipující: zelená víla, Jort, Frr, knihomolka, Lůca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sesílají, jen se ji musíme učit vnímat..

03.01.2015 22:20:27 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí