E(ro)tiketa XIX.

E(ro)tiketa XIX.

Anotace: E(ro)tiketa podevatenácté

Sbírka: Sexikon

Neboj se zdrhnout,
když nechce zvlhnout.


Občas přetrp trochu
kultury ve fraku.
Ona zbaví tě pak
ochotně přetlaku.


Nejkrásnější vůně
je v ženském lůně.


Děláš-li to
často a s chutí,
vyhneš se i
ztloustnutí. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 13.11.2016
Přečteno 599x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí