Sexuální zeměpiss (J)

Sexuální zeměpiss (J)

Anotace: Města na J

Sbírka: Sexikon

V Jablonci nad Jizerou
experimentují i s kamerou.


Chuť velkorysou
mají v Jablonci nad Nisou.


V Jablonné nad Orlicí
je sex kompozicí.


V Jablonné v Podještědí
je to dole svědí.


Orgasmus v Jablunkově
mají jen opravdově.


Ve městě Jáchymov
mají tempo fortissimo.


V Janově
pohledneš šarmu
nejen Janově.


V Janovicích nad Úhlavou
mají touhu nedočkavou.


V Jánských lázních
se z té abstinence
asi zblázní.


Souložící v Jaroměři
podobají se zvěři.


V Jaroměřicích nad Rokytnou
občas dělá nedobytnou.


Když je chuť v Javorníku -
klidně i na obrubníku.


Obyvatele Jemnice
vzrušují
pěkné střevíce.


Rádi tahají za kštice
v obci Jesenice.


Šoupne ti ho tam
v mžiku
v Jeseníku.


V Jevíčku
maj sperma
i na víčku.


V obci Jevišovice
nemají hranice.


Tam, kde leží Jičín,
často touhou křičí.


Před hádavá
a po něm laskavá.
To je žena
z města Jihlava.


Sexuální fantazie o politicích
nemají nikde, ani v Jilemnicích.


V Jílové
nejsou jalové.


Orgasmické stahy
mají i v Jílové u Prahy.


V Jindřichově Hradci
chci s tebou hrát si.


Nejraději na sobě
jsou v Jirkově.


Uspokojení v Jiříkově
tobě i sobě.


Jistě chtíce
budou v obci Jistebnice. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 24.11.2016
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí