Sexuální zeměpiss (P)

Sexuální zeměpiss (P)

Anotace: Města na P

Sbírka: Sexikon

V obci Pacov
vyzkoušejí ledaco.


Hračky vibrující
mají v Pardubicích.


Občas i surově
souloží v Paskově.


Ohnou tě i s běžkou
v Peci pod Sněžkou.


V obci Pečky
obdivují zadečky.


Křičí při tom hřmově
v Pelhřimově.


Když si muž zamane
v obci Petřvald,
loví tě jako gepard.


Muži často plní robě
dírku v Pílníkově.


Až budu v Písku,
tak písknu.


Nedávají sliby plané
obyvatelé Plané.


I postupy mučící
znají v Plané nad Lužnicí.


Lidé v obci Plánice
zvládnou to i do třetice.


Vrtěti se v pasech
umí dobře v Plasech.


Rád po zadečku pleská
muž z města Plesná.


Ženy v Plumlově
se netváří nachově.


Často przní
v Plzni.


V obci Poběžovice
objímají se
přitom jako chobotnice.


Na sexuální začátky
s úsměvem vzpomínají
v obci Počátky.


Toužit nepřestaneš
v Podbořanech.


Ve městě Poděbrady
jdou pryč všechny zásady.


Vrzne si i podivín
v obci Podivín.


Konzumují sperma
po lžicích
v Pohořelicích?


Sexem
si volné chvíle zkracují
v Polici nad Metují.


Muži v Poličce
touží po pičce.


Od přírody frivolná
je každá v obci Polná.


Nenosí ženy podprdy
ve městě Postoloprty?


Nejsou všechny chlupaté
v Potštátě.


Kondomem v Praze
vyhneš se nákaze.


Mužům stojí jako svíce
ve městě Prachatice.


Udělají vše pro sex
v obci Proseč.


I výraznější prostorově
užijí si v Prostějově.


Jsou vášniví
ve městě Protivín.


Ve městě Přebuz
často jebů.


Kvalitním stykem
se s tebou rozloučí
v Přelouči.


Po orgasmu
vidí vše růžově
v Přerově.


Spokojeni v Přešticích
jsou jedině po stycích.


Jak se při tom pitvořej
v Příboře.


Ve městě Příbrami
penis pěkně svírá mi.


Obyvatelé Přibyslavi
mají sex jako prevenci zdraví.


Klaní se klytoridě
muži v Přimdě.


Mají sperma kyselý
muži v obci Pyšely? (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 14.07.2017
Přečteno 550x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí