Sexuální zeměpiss (R)

Sexuální zeměpiss (R)

Anotace: Města na R

Sbírka: Sexikon

Často to robí
v Rábí.


V obci Radnice
zkouší všelijaké pozice.


V Rájci-Jestřebí
je sex zapotřebí.


K lepší náladě
přispívá sex
v Rajhradě.


Ve městě Rakovník
je každý muž milovník.


Nemusíš věřit na lásku,
jde to i bez ní v Rálsku.


V Raspenavě
mluví o sexu blahoslavě.


Nechovají se lhostejně
v Rejnštějně.


Souloží
na všechny světové strany
v obci Rokycany.


Sotva spatří Večernici
nadržení
nad Jizerou v Rokytnici.


Soulouž a nebudeš chorá
v Rokytnici v Orlických horách.


V Ronově nad Doubravou
mají náladu mrdavou.


Souloží
i na ulicích
v Rosicích.


Ve městě Rotavě
věnují se
přirození úpravě.


Penis jako trubici
mají nad Labem v Roudnici.


Buď si jist, že v Rousínově
nemají muži erekci
horizontálně rovně.


V Rovensku pod Troskami
ztrácí sexem kilogramy.


Upravené rozkroky
mají v obci Roztoky.


Nad Vltavou v Rožmberku
najdeš chtivou partnerku.


Ženy v obci Rožďalovice
mají rády sperma na jazyce.


V Rožmitále pod Třemšínem
je pánské přirození kokinem.


Rádi se věnují
sexuálním radostem
v Rožnově pod Radhoštěm.


V Rtyni v Podkrkonoší
mají penisy rozměry černoší.


Nejsou nerudné
ženy z Rudné.


V Rudolfově
vzruší se i po jadrném slově.


Muž má tvrdý brk
tam, kde leží Rumburk.


V Rychnově nad Kněžnou
narazíš na něžnou.


V Rychnově u Jablonce nad Nisou
se něžná pohlaví často lísou.


Nikdo se nezarděl
v Rychvaldě.


Ve městě Rýmařov
nedostaneš
z postele vyhazov. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 15.07.2017
Přečteno 591x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí