Sexuální zeměpiss (Š)

Sexuální zeměpiss (Š)

Anotace: Města na Š

Sbírka: Sexikon

Povalí tě na seno
tam, kde je Šenov.


Obyvatelé Šlapanic
nemají sexuálních hranic.


Penis i tobě
šluknou
v Šluknově.


Podlehneš
nejen blondýně
ve Špindlerově Mlýně.


Vyměň si partnerku
ve Šternberku.


Soulož manželství svědčí
u obyvatel Štětí.


Píší o sexu tweety
ve městě Štíty?


I po likérku
je chuť ve Štramberku.


Často mužům hladí ho
ženy z města Švihov. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 18.07.2017
Přečteno 586x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí