Sexuální zeměpiss (U)

Sexuální zeměpiss (U)

Anotace: Města na U

Sbírka: Sexikon

Žár jako v ohništi
zažiješ při sexu
v Uherském Hradišti.


Je v Uherském Brodě
i sex nejlepší
na sedmém schodě?


Chodí ženy naostro
ve městě Uherský Ostroh?


V Uhlířských Janovicích
občas sexují i ve čtveřicích.


Prsa se ti nezploští
v Unhošti.


Ze sexu učin šou
ve městě Uničov. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 20.07.2017
Přečteno 577x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí