Sexuální zeměpiss (Ž)

Sexuální zeměpiss (Ž)

Anotace: Města na Ž

Sbírka: Sexikon

Šikovní maséři
žijí v Žacléři.


Každá ti udělá
striptérku
v Žamberku.


Obyvatel Žandova
si tě v posteli vychová.


Orgasmoví vládci
bydlí v Žatci.


Obyvatelé Ždánic
jsou rádi sáni.


Se ti v ní pošpáře
nad Sázavou ve Žďáře.


Pozor na vášeň
ve Ždírci nad Dobravou,
ať ji nemáš bolavou.


Je každý perverzák
ve městě Žebrák?


V Železné Rudě
mají ženy
vyvinuté hrudě.


Sexem zaženeš zimnici
v Železnici.


V Železném Brodě
si tě vezme i na komodě.


Nikdy to nedělají
napolovic
obyvatelé Židlochovic.


Muže z obce Žirovnice
vzrušují vysoké střevíce.


Nejen při svících
souloží v Žluticích.


Mají péra žulové
obyvatelé Žulové? (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 19.08.2017
Přečteno 835x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí