Ponor

Ponor

Anotace: Vlastně ani nevím, kam přesně to zařadit.. Stejně jako bordel v mysli :)

Zkus mě chytit

nenech mě jít

..za kusem hovna s mašlí..


Řekni mi - Stuj

dej mi facku

..poslední ránu z milosti..


Probuď mě nad ránem

pošli mě pryč

..od studu, výčitek, kaluží šťáv..


Prodej mi na chvíli kousíček sebe

Nechci slova

Myšlenky

Budoucnost


Chci ten kus masa

co plní stránky Hustlera


Jenom se otevřít

Jak klín starý štětky

.. smířeně přijmout, neptat se na nic..


Hlavy ponor

Motor

Notor

Chtíč


Proběhni a proplítej se

mezi mojí touhou


Jen nevracej se

Až budu to chtít


Autor Arlayna, 31.12.2017
Přečteno 793x
Tipy 4
Poslední tipující: Rbb, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí