Lidovce bych nepoznala ani kdybych si na něj sedla.

Lidovce bych nepoznala ani kdybych si na něj sedla.

Lidovce

bych nepoznala

ani kdybych

si na něj sedla.

Uvedla do protokolu.

--------------

Hrome, to byl název

pro punkovou kapelu. 

 

A ty jim MUziko

k tomu hraj :D

Autor Medved23, 16.09.2022
Přečteno 194x
Tipy 2
Poslední tipující: Vianney, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí