Nesnáším objímání...

Nesnáším objímání...

Anotace: většinou..

A když zhasne světlo televize

Můžu se konečně oddat slzám,

Tak dlouho toužebně zadržovaným

Tak bolestně umlčovaných

A polykaných…

 

Proč?

Nevím!

Bolí to, tak strašně

A nejsem schopná rozeznat

Co z toho bolí víc

Bude to horší

Okrajuje mi to srdce

Plátek po plátku…

 

A nic nepomůže

Nic dostupnýho nepomůže

Je jen jedna věc co by to zastavila

Jen jedna…

Jen jedno objetí…

Nenávidim objímání!

Autor Striptérka, 01.08.2013
Přečteno 936x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak.

01.08.2013 00:53:01 | joke27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí