Smrti, ó smrti

Smrti, ó smrti

Anotace: V depresi...

Smrti, ó smrti přijď ke mně blíž.
Přijď a něco zvíš - mé tělo vzít si k sobě smíš!
Právě sklouzávají k tobě hravě myšlenky co mám ted v hlavě
- což je neslyšíš?
Neslyšíš můj nářek denní ve kterém žádná radost nikdy není?
Nevnímáš můj noční pláč? To nevíš že tys ten fáč?
To jen ty tu bolest mi můžeš z těla odstraniti navždy zcela!

Jsem tak sama na tom světě. Někdo by toužil po odvetě.
Po tom bojovat s nepřízní osudu a nebýt tak za toho pobudu
který s ním prohrává a svou bolest skrývá - co jiného mu však zbývá?
Je to boj s větrnými mlýny - přináší jen splíny...

Slyším hlasy, prostupují tmou,
šeptají mi ať jdu za tebou.
Ať všeho nechám a do náruče tobě spěchám.

Smrti, ó smrti přijď ke mně blíž, nikdy nebylas mi na obtíž.
Už tak dlouho na tě čekám - tebe se já nevylekám!
Tak konej to co konat smíš.
Proč mě neslyšíš?

Autor Gabriella-9, 31.12.2013
Přečteno 650x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ať je v příštím roce líp. Těším se na veselejší báseň.

31.12.2013 17:15:45 | danaska

ale no tak...páč si užívá života...tak to zkus taky...jo a o mlýnech něco vím...věř že se dají položit na lopatky...

31.12.2013 15:44:56 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí