Koloběh

Koloběh

Anotace: K zamyšlení o životě :-)

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Koloběh

 

Ráno jsem se narodil

A večer mám zemřít.

Nechápu smysl života,

Který mě před s tich.

 

Nemám kam jíti.

Snad zas kousek – o dům dál.

Oblečen jen v plenkách.

Smrt má se blíží.

 

Padá soumrak.

Začíná sněžit.

Stále mladý,

Měl bych zemřít?

 

Nemůžu, nesmím.

Musím dál.

Mám ještě pár hodin.

Zjistím co se dá.

 

Nezjistil už nic.

Tváří ve sněhu.

Někdo ho zabil.

Nenašel útěchu.

Autor ChrisDill, 08.04.2017
Přečteno 622x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí