Topím se

Topím se

Anotace: Popis samoty

Chtěla bych to celý vzdát.
Chci ležet v posteli
a v klidu umírat.
V alkoholu topit se chci,
ublížit ale nikomu nechci.

Alkohol se dostává do mých plic,
víc k tomu nedokážu asi nic říct.
Cítím bolest, cítím jí.
Bolí.. Možná mě pálí.

Dostávám se na dno.

V alkoholu topím se už,
škoda že tu nemám žádný nůž.
Už hladím dno rukou svou,
tma a klid kolem mě jdou.

Možná kdybych nebyla tak ubohá,
smysl života bych svůj našla.
Autor Ameli, 21.01.2022
Přečteno 217x
Tipy 5
Poslední tipující: umělec2, Iva Husárková, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná, to nechce nosit černý brýle. Možná, lásku nevidíš... růžové síle.

(Vítej u nás v modru*)

21.01.2022 20:14:38 | šerý

Měj se ráda a věř si. Půjde to. Každý má občas svoji krizi. Dobře znám pocit prázdnoty.

21.01.2022 20:01:16 | mkinka

Děkuju

21.01.2022 20:21:59 | Ameli

Objímám.

21.01.2022 21:01:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí