Panenkova penalta - pravá fotbalová báseň

Panenkova penalta - pravá fotbalová báseň

Nejen

na webech

konspiračních 

se čas od času

objeví

utajovaná informace, že 

veleslavná

Panenkova penalta

je přesně

o deset  let 

mladší

než

Lou Fanánek Hagen. 

Autor Medved23, 20.06.2021
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: lawenderr, praetorian, šerý, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí