zůstat dítětem

zůstat dítětem

 

        Ježek v kleci spí

        máš žlutý špendlík v kapse ?

        ten jej probudí

 

     

        Temné, křivolaké uličky

        siluety v oknech

        papoušek nelidsky křičí

        kohosi mordujou

        dole ve sklepení

        po kočičích hlavách

        potichu našlapuj

        strachy zadržuj dech

        duch kata zjeví se

        když půlnoc odbíjí

        ve Stínadlech

 

 

Autor rybka, 05.08.2023
Přečteno 131x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Jan Kacíř, BArBArKO, Ondra, Žluťák, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí