Iná

Iná

Anotace: čas prináša uvoľnenie, ale dokáže byť napätým..

Bola si mojim zázemím
náruč, v ktorej bolo bezpečno
nech za oknom padali hviezdy alebo bomby.

Bola si tou,
s ktorou moje tiché myšlienky
vnoci ulíhali a každé ráno povstali.

Bola si
v každom mojom pohybe
aj keď som tak bojovala s tvojim ty.

Bola si
aj tým, čím som ti nikdy nepovedala
že si a môžeš pre mňa byť.

Bola si,
už niesi
a ja nemám nič.
Autor ofca, 17.01.2014
Přečteno 406x
Tipy 10
Poslední tipující: nebech, fijalka, Robin Marnolli, jitoush, enigman, Isquieasuus, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale předtím jsi měla...někdo nemá ani to...

17.01.2014 18:22:02 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí