Vyznání - Epitaf

Vyznání - Epitaf

Anotace: Rudis odešel do básnického nebe.

Žáru lásky podléhal pokaždé znovu,
takže předstihl i Kasanovu.
Jeho životní příběhy, samá fraška,
překonal tím i Jaroslava Haška.
Nad fantazií jeho děl
i baron Prášil by se rděl.
Avšak:
Ve svém zápolení odvěkém,
měl snahu stát se lepším člověkem.

Co dodat, co říci,
byl to krásný chlap
a voněl skořicí.

S láskou a úctou manželka Itaut.
Autor RU 82, 15.08.2014
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příjměte prosím ode mě projev hluboké soustrasti....Svobodová

15.08.2014 16:41:59 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí